Hyr DJ

Hyr DJ från Landexa

Landexa arbetar med helhetskoncept, det betyder att vi erbjuder ljud, ljus & dj i färdiga paket. Du kan läsa mer om årsdagar, bröllop, företagsfesten eller för större event.

Vi har nästan allt i musikväg! Hyr en DJ från Landexa har bland annat de allra senaste hitsen som spelas på radio just nu till RnB, disco, house, salsa, pop och schlager. Våra DJs spelar även orientalisk musik, hip hop och hitsen från 50-, 60-, 70-, 80-, 90-, 00- 10-, och 20-talet!

När du anlitar en DJ från Landexa är det viktigaste inte att DiscJockeyn spelar musiken han eller hon enbart gillar. Att kunna läsa av dansgolvet är än viktigare, att lyssna på önskemål. Det är det som gör våra DJs på Landexa unika!

Våra arbetsområden
Vi utgår från Stockholm och våra arbetsområden är i hela Stockholms län men även i Mälardalen, Katrineholm, Flen, Uppsala, Norrtälje, Mariefred, Gottröra, Enköping, Västerås, Örebro, Stockholm, Eskilstuna, Bålsta, Strängnäs, Arlanda, Norrköping och Nyköping.

Utrustning
När du hyr en DJ från Landexa tycker vi att det är viktigt att du som kund känner kvalité. Vår utrustning består bland annat av Pioneer, Martin, JBL och American DJ.

Har ni redan ljud- och ljusutrustning men ingen DJ? Hyr en DJ från Landexa! Kontakta oss här!