Hyr DJ till årsdag

Hyr DJ till årsdag

Hyr DJ till årsdag! Oavsett vilken ålder du firar har vi den kunskap och bredd på musik som behövs för att göra kvällen minnesvärd. Vi spelar allt från 60-tal till den musik som spelas på radio och nattklubbarnas dansgolv. Med en lång erfarenhet anpassar och varierar vi musiken efter era önskemål. Vi vågar utlova att vi har musik för alla smaker och människor!

Våra DJs har stor vana vid att spela alla möjliga musikstilar samt tillgodose gästernas önskemål. Med vår långa erfarenhet, har vi blivit skickliga på just detta. Samtliga våra DJs har ett mycket stort musikintresse och ser detta mer som ett nöje och livsstil, snarare än bara ett jobb.

Med er årsdag samt vårt engagemang, kan vi tillsammans skapa en minnesvärd kväll. Vi är under hela resans gång, lyhörda för vår kunds önskemål och idéer. Det viktigaste för oss, är att kunden ska bli nöjd och få sina förväntningar infriade. Vi strävar alltid efter att skapa en härlig stämning och glädje på dansgolvet!

Välj mellan följande alternativ:
Paket 1: upp till 40 personer, 7 995 kr
Paket 2: från 40 – 80 personer, 9 995 kr
Paket 3: från 80 – 120 personer, 11 995 kr

Vad ingår?
Landexa arbetar med helhetslösningar, vilket innebär att vi kommer med kompletta ljud- och ljusanläggningar samt DiscJockey, tre timmar sammanhängande speltid fram till kl 0100 ingår alltid för hyr DJ till årsdag. Transport inom Storstockholm ingår i priset.

Våra arbetsområden är i hela Stockholm. Vi åtar oss även uppdrag i Mälardalen, Uppsala, Katrineholm, Mariefred, Sigtuna, Norrtälje, Västerås, Nyköping, Enköping, Eskilstuna, Strängnäs, Södertälje, Gnesta och Örebro.

Saxofonist som spelar med DJ
Gör festen magisk och boka en DJ tillsammans med en saxofonist!

Extra tillval – fråga oss!
– Extra speltid för DJ
– Rökmaskin
– Laser
– Trådlös mikrofon
– Karaoke

Varför inte kombinera hyr DJ till årsdag med en fotograf?
Boka en tid hos Björn Fotograf för en kostnadsfri konsultation. Björn Fotograf diskuterar och skräddarsyr ett paket som passar för just ert årsdag.

Samtliga priser för hyr DJ till årsdag är inklusive moms om inget annat anges.