Hyr DJ till Större event

Hyr DJ till Större event

Hyr DJ till större event – vi på Landexa har ett brett spektrum av jobb och evenemang i bagaget. Vi åtar oss både mindre och större projekteringar, såväl inom- som utomhus, invigningar, modevisningar eller ljussättning av köpcentrum och gallerior – hyr DJ till större event.

Tillsammans med våra samarbetspartners är ingenting omöjligt för oss. Stora ljudsystem för liveband och/eller DiscJockey är också något vi kan tillhandahålla.

Vid större event ingår även projektledare under hela arrangemanget.

Även här arbetar vi med helhetskoncept. Du som kund får en offert – vi skräddarsyr hela eventet med teknik och kompetent personal – hyr DJ till större event.

Landexa erbjuder kompetent personal och utrustning inom ljud-, bild- och av-teknik. Vi har en gedigen erfarenhet från små och stora konferenser samt presentationer.

Vi kan även leverera scen i olika storlekar.

Hyr DJ för fasta uppdrag till din klubb eller restaurang! Tillsammans med dig som kund tar vi fram ett koncept som fungerar i längden. Med rätt musik på dansgolvet och med rätt DJ som läser av gästerna garanterar vi en publiksvarierande blandning av musiken som uppskattas av alla.
Vi arbetar även med temafester, Studio 54, 80-talstema, Beach party, Rockkvällar, listan kan bli lång.

Ett bra komplement till en avslutningsbal i årskurs nio är självklart dansen efter middagen.
Att anordna ett ungdomsdisco i kommunen är alltid lyckat. Vi har som vanligt helhetslösningar med ljud, ljus samt DJ och vi förmedlar även kontakt med ordningsvakter om detta är ett krav.

Vänligen klicka här för att kontakta oss för en offert. Bifoga relevant information såsom teknikkrav/raider, antal personer, plats, lokalens storlek, höjd och gärna en ritning. Kanske behöver vi rent av boka ett möte för att kunna gå vidare?

Kom ihåg – inget jobb är för litet eller för stort för oss – hyr DJ till större event!

Förutsatt att vi får ett komplett underlag beträffande en offertförfrågan har vi som målsättning att vi återkommer med en offert inom 24 timmar!

De priser som offereras vid hyr DJ till större event är alltid exklusive moms.