Hyr DJ

Hyr DJ från Landexa

Hyr DJ från Landexa. Landexa arbetar med helhetskoncept, det betyder att vi erbjuder ljud, ljus & dj i färdiga paket. Du kan läsa mer om hyr DJ för årsdagar, hyr DJ till bröllop, hyr DJ till företagsfesten eller för större event.

Vi har nästan allt i musikväg! Hyr en DJ från Landexa har bland annat de allra senaste hitsen som spelas på radio just nu till RnB, disco, house, salsa, pop och schlager. Våra DJs spelar även orientalisk musik, hip hop och hitsen från 50-, 60-, 70-, 80-, 90-, 00- och 10-talet!

När du hyr en DJ från Landexa är det viktigaste inte att DiscJockeyn spelar musiken han eller hon enbart gillar. Att kunna läsa av dansgolvet är än viktigare, att lyssna på önskemål. Det är det som gör våra DJs på Landexa unika!

När du hyr dj från Landexa försöker vi alltid att gå igenom hur du/ni tänkt er för just er tillställning. Vilken musik önskar ni? Vilket åldersspann är det på gästerna? Det finns många frågor som är enklast att diskutera vid ett personligt möte. Vi bokar gärna in ett möte på vårt kontor i Bromma eller varför inte hemma hos er eller på företaget? Vill ni hellre ses för en kopp kaffe inne i stan är det inte heller något problem.

Gör festen levande, hyr en DJ tillsammans med en saxofonist som spelar till musiken på dansgolvet.

Hyr DJ från Landexa utgår från Stockholm och våra arbetsområden är i hela Stockholms län men även i Mälardalen, Katrineholm, Flen, Uppsala, Norrtälje, Mariefred, Gottröra, Enköping, Västerås, Örebro, Stockholm, Eskilstuna, Bålsta, Strängnäs, Arlanda, Norrköping och Nyköping.

När du hyr en DJ från Landexa tycker vi att det är viktigt att du som kund känner kvalité. Vår utrustning består bland annat av Pioneer, Martin, JBL och American DJ.

Har ni redan ljud- och ljusutrustning men ingen DJ? Hyr en DJ från Landexa! Kontakta oss här!